Srednja škola
Studiji
Ucenje uz rad
Tecajevi stranih jezika
Aktualna zbivanja
Aktualna zbivanja
BHV klub
Kontaktirajte nas
Popunite predaplikaciju ...
Linkovi
Newsletter
 


Tvoja godina prednosti!


Dragi učenici i roditelji,

Velika je mogućnost pred vama - sudjelovanje u programu srednjoškolske razmjene donijet će vam niz prednosti u budućnosti.

Mnogi sudjeluju u ovom programu jer žele studirati u inozemstvu, pa im program školske godine omogućuje savršenu pripremu za taj korak; mnogi zato jer žele usavršiti znanje jezika i steći nova znanja u predmetima koje ne mogu pohađati u hrvatskim školama; mnogi zato jer ih privlači nepoznato i žele iskusiti svijet na svojoj koži…

Naše petnaestogodišnje iskustvo dokazalo nam je da svi koji se odluče sudjelovati u ovom programu posjeduju brojne kvalitete koje ih razlikuju od njihovih vršnjaka. Nije lako otići u drugu zemlju sa drugačijim školskim sustavom, prilagoditi se svemu novome, i istovremeno biti uspješan i sretan.

Školska godina u inozemstvu omogućit će vam da upoznate kulturu zemlje koju ste odabrali kao svoje odredište, njezinu povijest kao i suvremeni svakodnevni život, usavršite znanje jezika, sazrete kao osoba, te da izgradite čvrste temelje svog budućeg školovanja i života. Doživjet ćete iskustva koja nikada nećete zaboraviti.

Školska godina u inozemstvu neće promijeniti samo vaše školovanje, ona će promijeniti vaš cijeli život!

Uz klasičan program srednjoškolske razmjene nudimo i programe upisa u privatne srednje škole i pripremne koledže diljem svijeta.

BHV Education svoje usluge konzaltinga u takvim situacijama nudi po cijeni:
  •  5.000 kn + PDV 
Za sva pitanja obratite se u naš ured. Uvijek smo vam na raspolaganju!


 


 
  Pronađite školu za Vas
 Vrsta škole:  
 Zemlja: