Srednja škola
Studiji
Ucenje uz rad
Tecajevi stranih jezika
Aktualna zbivanja
Aktualna zbivanja
BHV klub
Kontaktirajte nas
Popunite predaplikaciju ...
Linkovi
Newsletter
 
BHV d.o.o.

Martićeva 13
10000 Zagreb

Tel:  +385 1 48 12 200
Fax: +385 1 48 19 200
Mail: education@bhv.hr
Web: http://bhvedu.com

 

Tko smo?

BHV Education je osnovan 1995. od kada mlade ljude iz šire regije upućujemo na školovanje u inozemstvo. Naš tim stručnjaka i predanih djelatnika svakodnevno se usavršava u svom poslu kako bi ispunio vrlo viske standarde koje pred sebe postavljamo. Kvalitet rada BHV Education prepoznale su mnoge eminentne svjetske obrazovne institucije, organizacije, škole, sveučilišta, veleposlanstva, kao i preko četiri tisuće mladih koji su do danas bili polaznici naših programa.

Što radimo?

Svakom našem klijentu pružamo kvalitetno savjetovanje u obrazovanju i svakome prilazimo jednako predano, bilo da se radi o polazniku dvotjednog tečaja jezika ili poslijediplomcu prestižnog MBA studija. Nama je svaki polaznik važan i stoga mnogi godinama sudjeluju u našim različitim programima, a gotovo svi sudjeluju u aktivnostima BHV kluba.U što vjerujemo?

Vjerujemo da je obrazovanje najbolja investicija i jedina stečevina koju nam nitko ne može oduzeti. Želimo omogućiti mladim ljudima kvalitetno znanje i kontakte u inozemstvu kako bi osigurali vlastitu budućnost, a time i budućnost prostora u kojem su stasali.


Ako mislite na budućnost i vjerujete da je najbolja investicija OBRAZOVANJE - vaš partner je
BHV Education