Srednja škola
Studiji
Ucenje uz rad
Tecajevi stranih jezika
Aktualna zbivanja
Aktualna zbivanja
BHV klub
Kontaktirajte nas
Popunite predaplikaciju ...
Linkovi
Newsletter
 

UČENJE UZ RAD U AUSTRALIJI
21.05.2012 by energija, pregledano: 7088 
U posljednje vrijeme bilježimo porast upita za obrazovne i radne programe u Australiji pa bismo željeli ukratko nabrojati koji su vam programi na raspolaganju:

Srednjoškolska razmjena - pohađanje srednje škole u Australiji. Školska godina počinje u siječnju, a više informacija pogledajte http://tempuri.org/tempuri.html

Kraći tečajevi jezika - traju od dva tjedna do šest mjeseci, a za njihovo pohađanje potrebna je turistička viza. Naše partnerske škole nalaze se u svim gradovima Australije, te uz tečajeve organiziraju slobodne aktivnosti i kraća i duža putovanja po ovoj prekrasnoj zemlji. Pošaljite nam upit, i pripremit ćemo vam ponudu škola prema vašim potrebama.

Akademski tečajevi jezika - traju cijelu akademsku godinu i omogućuju vam dobivanje studentske viza. Sa takvom vizom ostvarujete pravo raditi u Australiji (pola radnog vremena dok traje nastava, puno radno vrijeme praznicima). Osim toga, članovi vaše obitelji mogu putovati sa vama s tim da bračni drug također ostvaruje pravo zaposlenja na pola radnog vremena. naše partnerske škole nalaze se širom Australije i možemo vam ponuditi tečajeve sa uključenim smještajem ili bez njega.

Studij u Australiji - za one koji imaju zadovoljavajuće znanje engleskog jezika i žele nastaviti svoje školovanje u Australiji na preddiplomskom ili diplomskom nivou nudimo upis na preko pedeset državnih i privatnih sveučilišta. Za konkretnu ponudu, pošaljite nam pismo namjere i akademsku biografiju na našu adresu.

Stručna praksa u Australiji - ako želite raditi u turizmu, omogućujemo vam brzi pronalazak poslodavca, smještaj i plaćenu praksu. Za druga stručna područja nudimo neplaćenu praksu. Za ovaj program neophodan je studentski status izvan Australije.